Pannonia Allstars Ska Orchestra la Zilele Sfântului Ladislau

Una din cele mai dinamice și mai cosmopolite formații din Ungaria, Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO), va încânta publicul vineri, 23 iunie, de la ora 19:30, în cadrul ediției cu numărul 5 a Zilelor Sfântului Ladislau.

PASO îmbină cu măiestrie stilurile ska și dancehall, reggae și dub, cărora le adaugă într-o manieră creativă elemente de jazz și de folclor maghiar. În versurile lor, muzicienii transmit adesea mesaje sociale, condamnă fenomene de tipul discriminării și vorbesc despre valori precum respectul reciproc sau egalitatea de șanse.

Formația a fost înființată în 2003 din membrii trupelor Csizmáskandúr, The Deadbeats, Kevés, Böiler și MeSKAlin. Într-un timp foarte scurt, muzicienii au ajuns din cluburile underground pe scena mare a cunoscutului festival Sziget și, de altfel, pe scena tuturor marilor festivaluri muzicale din Ungaria. Mai mult, trupa a concertat cu succes și în țări precum
Franța, Germania, Belgia, Italia, Danemarca, Olanda, Elveția și Grecia.

Membrii formației Pannonia Allstars Ska Orchestra sunt Rácz László (tobe), Pozsgai Vince (chitară bas), Nagy László (chitară), Csáki Zoltán (chitară), Benkő Dávid (clape), Koós-Hutas Áron (trompetă), Lukács Gábor (saxofon alto), Vajay László (trombon), Tóth Kristóf (voce).

Să ne distrăm împreună cu PASO la Zilele Sfântului Ladislau!